Få et uforpligtende tilbud

41 26 40 87

Category

Varmepumper

Varmepumper

Reduktion i elafgiften

Skifter du til en varmepumpe som hovedvarmekilde til opvarmning af din helårsbolig, kan du få en reduktion i elafgiften for den del af dit elforbrug, der ligger over 4.000 kWh pr. år. Reduktionen i elafgiften er på 82,13 øre inkl. moms pr. kWh efter 1. maj 2018. Det bliver hurtigt til 3.000 kr. i årlig besparelse i varmeregnskabet. Du kan læse mere om energiaftalen her.

Overvejer du at skifte til varmepumpe? Vejrhøj Energi & VVS ApS leverer grøn energi i mange forskellige afskygninger – og vi bidrager med kvalificerede råd og vejledning, så du kommer godt i mål med dit projekt!

Rigtig mange energirenoveringer handler i dag om at omlægge fra oliefyr til varmepumpeteknologi. Det giver rigtig god mening for klimaet, og med energieffektive produkter sparer du samtidig på varmeregningen. Men skal du vælge jordvarme, luft til vand-varmepumpe eller luft til luft? Det afhænger både af din grund, din bolig og dit behov for energi. Vi gennemgår altid din bolig og dine energibehov med dig, så vi kan vejlede dig bedst muligt. Dermed bliver det nemt for dig at træffe et kvalificeret valg!

Vejrhøj Energi & VVS ApS er Bosch Climate Partner og leverer og installerer udelukkende produkter af højeste kvalitet på markedet. Der vil altid være en udedel og en indedel, som selvfølgelig begge skal placeres hensigtsmæssigt. Uanset hvilken type varmepumpeteknologi du vælger, så sørger vi for alt fra først til sidst.

Vi laver den første varmetestberegning og dimensionering af anlægget, installerer anlægget ude og inde, samt instruerer dig i brugen. Ved jordvarme står vi også for gravearbejdet, og hvis du ønsker det, sørger vi for at koble en anlægsgartner på projektet, så din have kan blive reetableret efter graveriet.

Vi installerer også søvarme-anlæg. Læs mere her

 

Bosch El-vandvarmer

Brochure Bosch Climate (luft/luft varmepumper)

Compress 7000i Final brochure

Compress 7001i LWM

 

Varmepumper Samsung og Panasonic

Panasonic MONOBLOCK Centralvarme

Samsung 360° kassette

Samsung Nordic Comfort

Samsung Nordic Exclusive

Samsung Værsted varmer PAC

Samsung Wind-Free™ væg

Samsung Windfree™-serie

Samsung værksted varme

Gratis energitjek

Er du usikker på, hvad der bedst kan betale sig for dig, tilbyder vi et gratis og uforpligtende energitjek af hele boligen, hvor vi gennemgår alle elementer, der bidrager til boligens samlede energiforbrug. Ring og hør nærmere!

 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

 

 

Giv os et kald