DIN BLIKKENSLAGER I MIDTSJÆLLAND

Har du brug for at få udført en opgave i Holbæk eller omegn? Ring til Vejrhøj Energi & VVS. Vi løser din opgave med faglig dygtighed – til aftalt tid og en god pris. 

Er du fra Midtsjælland og mangler du en dygtig blikkenslager i Holbæk? Vi leverer altid høj kvalitet og super service. 

Hos os er kunden i centrum og med os får du en sikker samarbejdspartner, hvor kun det bedste er godt nok. Ring til os på tlf. 41 26 40 87. Vi har altid et godt tilbud til dig.

Vand- og afløb, varme, ventilation og sanitet

Vejrhøj Energi & VVS arbejder for både private, offentlige institutioner og boligforeninger, og vi kører over hele Sjælland.

Virksomheden ejes af Emil Christiansen, der har været selvstændig montør siden 2006. Siden er Jens Erik Christiansen kommet til, og han bidrager med 25 års erfaring som selvstændig installatør. I alt er 5 uddannede VVS- og energimontører beskæftiget hos Vejrhøj. 

Sammen løser vi sanitets-, rør- og installations-opgaver og alt indenfor vedvarende energi. Vi udfører arbejde inden for jordvarme, luft/luft, luft/vand, Biobrændsel, solvarme og søvarmeanlæg. Lad os udføre dit reparations- og blikkenslager-arbejde. Vi yder også service på varmepumper. 
 

Spar penge på din varmeregning

Ved at skifte din gamle kedel ud med en ny og mere effektiv, er der mange penge at spare på varmeregningen. Skifter du en gammel ikke-kondenserende kedel ud med en ny kondenserende, kan du spare op til 30 % din varmeregning. Skifter du til en varmepumpe, kan du spare op til 50 %. Ring til os, og hør nærmere.

Uanset opgave, så lægger vi stor vægt på, at kvaliteten er i top, og at vores kunder er tilfredse – hver gang! Kontakt os og lad os snakke om din opgave. Ring på tlf. 41 26 40 87. 

VVS Holbæk
VVS i Holbæk? Ring til Vejrhøj på 41 26 40 87